14-15 april BEZOEK AAN ZORGWOONCENTRA ROESELARE

Beste,

 

Door de “Corona” zitten de mensen in de zorgcentra EENZAAM op hun kamer.

 

Het bestuur van de  BRITISH TORCH BELGIAN BRANCH (B.T.B.B.) nam het initiatief om aan de 7 Zorgcentra te Roeselare koekjes te bezorgen. Zo kunnen de bewoners van een lekker gebakje bij de koffie genieten.

 

 

Wij bezoeken op dinsdag 14 april :                   

WZC De Waterdam en WZC Ter Berken  om 13.30u.

WZC Westerlinde om 14.45u.

WZC Vincenthove om 15.30u.

 

Wij bezoeken op woensdag 15 april :               

WZC De Zilverberg om 13.30u.

WZC De Hovenier   om 14.30u.

WZC  Sint Henricus om 15.45u.

 

 

Persartikel

De British Torch of Remembrance Belgian Branch

Wij zijn geen service club.

 

De BTBB is een niet militaire, niet politieke en niet commerciële vereniging, die tot doel heeft oorlogsslachtoffers te eren. Onze vereniging doet dit door deel te nemen aan tal van plechtigheden in binnen en buitenland.

Nu wij getroffen zijn door de pandemie veroorzaakt door het covid-19 virus, wensen wij enerzijds de personen te bedanken die zich hebben ingezet in het verleden om te bouwen aan de maatschappij die wij nu kennen - onze bejaarden – en anderzijds de personen te bedanken die zorg dragen voor onze bejaarden.

 

Zij zijn nu ook het slachtoffer van de Coronaoorlog.

Daarom heeft ons bestuur beslist om eens de bewoners van de 7 woonzorgcentra in Roeselare, maar ook het verzorgend personeel te bedanken.

Onze bejaarden hebben er voor gezorgd dat wij nu in een welvaartmaatschappij kunnen leven en dat heeft soms grote opofferingen gevergd, dit mogen wij nooit vergeten.

Het verzorgend personeel van de woonzorgcentra staat dagelijks in om onze ouders of grootouders te verzorgen in hun oude dag.

 

De British Torch of Remembrance - Belgian Branch zal daarom aan alle 7 woonzorgcentra in Roeselare "Poppies" koekjes schenken, zodat onze bejaarden kunnen genieten van een gebakje bij hun namiddagkoffie, maar ook voor de talrijke verzorgenden in deze centra om eens ietsje meer te kunnen aanbieden bij de weinige koffiepauzes waar zij kunnen van genieten.

Om dat te verwezenlijken hebben wij contact opgenomen met de verantwoordelijken van de   7 woonzorgcentra om duidelijke afspraken te maken om de levering van de koekjes in een wettelijk kader te organiseren zonder al te veel de routine van de instellingen te verstoren.