16 06 2019 Duke of York's Royal Military School in Dover.

Beste vrienden, 

Op 16 juni 2019 gaan we met enkele bestuursleden deelnemen aan een parade in de Duke of York's Royal Military School in Dover.

 

Koen Cracco is woensdag laatst, 20 februari 2019,  aanwezig geweest op de jaarlijkse algemene vergadering van onze vrienden in het VK. Heel interessant. Hij heeft ook een onderhoud gehad met de Vlaamse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk, gezien de vergadering plaats greep in de Vlaamse Ambassade: Flemish House in Cavendish Square London.

Foto's via deze link: https://photos.app.goo.gl/FrNYrSHoJfXtdpbu6

                                                                                                                                       Daarover meer later.

 

De dinsdag, 19 02 2019,  zijn ze op verkenning geweest voor toekomstige mogelijke bezoeken in het raam van onze Belgian Day trips, dit jaar op 12-13 juli 2019. Ze hebben er ook van geprofiteerd om enerzijds een kleine hulde te brengen aan de Belgische gesneuvelden, begraven op Brookwood cemetery en aan twee oud leerlingen van de Duke of York's Royal Military School in Dover die herinnerd worden op de muur van het RAF memorial in Runnymede.

Monument toegewijd aan 20456 Roayal Air Force mensen die sneuvelden in WO2 maar geen gekend graf hebben. Een soort Menenpoort voor RAF-personeel uit WO2 dus.

Fantastische uitstap met onze vrienden Steven en Andrew. Heel leerrijk, sfeervol en gastronomisch niet te versmaden...

 Site Militaire School Dover:

 https://dukeofyork.fluencycms.co.uk/Drill-Competition-2019?fbclid=IwAR3xhWKnlYnGIV-gPFzWfUW19B87cgK4adteN5KYtZX6ly6KKi2xPw9QxpI

 

 

RAF Runnymede met Andrew Nunn